Inicis i Passions

Hola a tots,

Em dic Xavi Pérez, i la meva passió és la fotografia d’interiors. La meva incursió en l’escena audiovisual va començar abans, però no va ser fins al 2016 que vaig submergir-me de ple en aquesta especialitat.

Durant aquests primers anys, vaig combinar els meus encàrrecs amb inmobiliàries barcelonines amb un altre projecte ben diferent: la fotografia esportiva a través de Lapònia audiovisuals.

No obstant això, el 2019 va marcar un punt d’inflexió, decidint posar en pausa Lapònia i dedicar-me de ple als espais interiors.

Noves Aventures i Desafiaments

El 2020 va portar noves oportunitats. Vaig començar a col·laborar amb despatxos d’arquitectes especialitzats en reformes, permetent-me així endinsar-me en projectes tècnicament més desafiants. Aquesta experiència m’ha empès cap al meu veritable objectiu: la fotografia arquitectònica.

L'Art d'Habitar l'Espai

La meva admiració per l’arquitectura va més enllà de l’estructura; és sobre la seva relació amb els que la viuen o l’utilitzen. Crec fermament que el millor projecte és aquell on puc estar des del començament, sigui amb el topògraf mesurant un terreny o presenciant el derrocament del primer mur en una reforma.

Reconeixement i Visió

Amb reconeixements com els premis Houzz 2021 i 2022 sota el meu braç, estic aquí per ajudar-te a capturar la teva visió en una imatge que parli per si mateixa.

Skip to content